Jubilaris 2018

 

Harmonie St.Stephanus had in 2018 1 jubilaris in haar midden.  Wendy Erckens (klarinet) werd tijdens het St.Caeciliafeest in het zonnetje gezet vanwege haar 25-jarig jubileum. Gefeliciteerd !!

Themaconcert 3-11-2018

Harmonie St.Stephanus Stevensweert organiseert op zaterdag 3 november 2018 het jaarlijkse themaconcert. Dit keer zullen we u met lichtbeelden, muziek en zang het thema “Movie & Musical Classics” voorschotelen waarbij Sportzaal “De Werken” weer in een passende entourage zal worden omgetoverd.

Filmmuziek, popsongs en musical-klassiekers zullen deze avond de revue passeren : “Les Miserables”, “Dances with Wolves”, “Soldaat van Oranje”, “The sound of Music”, “Conquest of Paradise”, “Lawrence of Arabia”, “Jurassic Park”, “The Longest Day”, en “My Heart will go on“,  om maar enkele titels te noemen.

Harmonie St Stephanus en jeugdharmonie SOL brengen u deze avond een gevarieerd programma voor jong en oud. Samen een avond lang genieten in een passende sfeer. Als “special guest” zal Linda Koolen onder begeleiding van de harmonie diverse populaire nummers voor u vertolken.

De aanvang van de avond is 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.  De entree is uiteraard gratis.

Succes op Eurofestival te Heel

Na een geweldig concert, met een prachtige uitslag en een zeer enthousiast publiek op het Eurofestival te Heel op 15 april 2018, kreeg onze gecombineerde jeugdharmonie SOL / Jeugdharmonie St.Joseph Berg ad Maas op het einde van de dag ook nog de "Sjra Hermans Award" oftewel het meest inspirerende orkest! En dat voor het 2e jaar op rij. Wow!!

Jubilarissen 2017

 

Harmonie St.Stephanus heeft in 2017 4 jubilarissen in haar midden die tijdens het St.Caecilia-feest in het zonnetje zijn gezet :

Suzanne Janssen-Tummers     25 jaar lid

Ger Linssen                           50 jaar lid

Giel van Ool                           50 jaar lid

Frans Theunissen                   50 jaar lid

 

Alle jubilarissen van harte gefeliciteerd !!

Donateursactie - Themaconcert

 In de periode van 22 okober t/m 29 oktober a.s. houdt Harmonie St.Stephanus haar jaarlijkse donateursactie. Ook dit jaar hopen we dat u onze vereniging een warm hart toedraagt in de vorm van een financiële bijdrage. Voor uw onmisbare steun zeggen we in ieder geval bij voorbaat van harte dank.

Tevens willen we graag van de gelegenheid gebruik maken om u te attenderen op ons jaarlijkse themaconcert dat wij op zaterdag 4 november 2017 om 20.00 uur in sportzaal De Werken zullen verzorgen. Dit keer met als thema “Great Britain, Great Music” waarbij Sportzaal “De Werken” weer in een passende entourage zal worden omgetoverd. De entree is uiteraard weer gratis.

 Filmmuziek, musicals, popsongs en klassiekers zullen deze avond de revue passeren: “The Beatles in Concert”, The Phantom of the Opera”, “The Lion King”, “The Bridge on the River Kwai” en “The Floral Dance” om maar enkele titels te noemen.

Natuurlijk ontbreekt ook de doedelzakmuziek niet op deze avond. Als speciale gasten mogen we de “Pipers Society Castle d’Aldenghoor” uit Haelen verwelkomen.

 Harmonie St Stephanus en jeugdharmonie SOL brengen u deze avond een gevarieerd programma voor jong en oud. Samen een avond lang genieten in een passende sfeer.

Rondgang Rommelmarkt

Maandag 21 augustus 2017

Op zondag 27 augustus 2017 organiseert Harmonie St.Stephanus voor de 38e keer op rij haar jaarlijkse rommelmarkt op het sfeervolle Jan van Steffeswertplein. Het succes van de rommelmarkt hangt voor het grootste gedeelte af van het aanbod van (verkoopbare) spullen. Dankzij u hebben we ieder jaar een geweldige hoeveelheid bij elkaar gekregen. Ook deze keer hopen we natuurlijk dat u iets bruikbaars voor ons heeft, met andere woorden het moet wel verkoopbaar zijn (grof vuil en kapotte spullen nemen we dus niet mee). Dit ook met het oog op de hoge afvoerkosten van niet verkochte (en vaak onbruikbare) spullen.

We verzoeken u daarom beleefd geen bankstellen, fauteuils, matrassen en andere grote meubelstukken aan te bieden. Ze nemen bij opslag enorm veel ruimte in beslag en worden zelden of nooit verkocht. Om milieu-technische redenen mogen we tevens geen koelkasten, diepvriezers, beeldschermen, TV’s,videobanden en cassettebandjes meenemen. We verwijzen u voor genoemde spullen naar het kringloopbedrijf of het milieupark van de gemeente Maasgouw.  

De rondgang zal plaatsvinden op maandag 21 augustus a.s. vanaf 18.00 uur. (Op zaterdag 26 augustus is er daarom geen inname van spullen bij de container op het parkeerterrein van sportpark De Werken).

Om teleurstellingen te voorkomen, verzoeken we u met klem om rekening te houden met het bovenstaande.

Bij voorbaat van harte dank !!

ABO Clubcampagne weer succesvol

De Rabo Clubcampagne was ook dit keer weer succesvol voor onze harmonie. Met dank aan alle stemmers kan het mooie bedrag van € 680,-- worden bijgeschreven.

 

Uitslagen Eurofestival Heel

Zondag 14 mei 2017

Gezamenlijke deelname Jeugdharmonie SOL en Jeugdorkest Berg ad Maas:

Predikaat "Goed" en meest veelbelovende orkest op deze zondag, een klaterend succes!

 

Inzamelen spullen rommelmarkt 


Zoals u wellicht weet organiseert Harmonie St.Stephanus ieder jaar op de maandag voorafgaande aan de rommelmarkt een rondgang door het dorp voor het ophalen van spullen. Dit blijft ook zo.
Daarnaast kregen we echter ook door het jaar nog vaak verzoeken om spullen op te halen (bv bij een verhuizing). Omdat het ophalen en opslaan van deze spullen steeds meer een probleem wordt, hebben we dan ook moeten besluiten om dit anders te gaan doen. 
Met ingang van zaterdag 25 maart 2017 kunt u op de laatste zaterdag van de maand tussen 11.00 en 12.00 uur spullen aanbieden bij onze container op de parkeerplaats nabij het sportpark in Stevensweert. Uiteraard moeten deze spullen wel in redelijke en verkoopbare staat zijn.
Met het oog op de hoge afvoerkosten van niet verkochte (en vaak onbruikbare) spullen, verzoeken we u echter beleefd geen bankstellen, fauteuils, matrassen en andere grote meubelstukken aan te bieden. Ze nemen veel ruimte in beslag en worden zelden of nooit verkocht. Om milieutechnische redenen kunnen we tevens geen koelkasten, diepvriezers, beeldschermen, TV’s, video- en cassettebandjes aannemen. We verwijzen voor deze spullen naar het kringloopbedrijf of het milieupark van de gemeente Maasgouw.
Om teleurstellingen te voorkomen, verzoeken we u om rekening te houden met het bovenstaande.

Bij voorbaat van harte dank voor uw begrip en medewerking !!

Geslaagden 2016

In november en december 2016 hebben 7 cursisten van onze vereniging succesvol deelgenomen aan de muziekexamens van Myouthic :

Coen Weijers A-diploma trompet
Bart Weijers A-diploma trompet
Liyuan Augustin A-diploma dwarsfluit
Bente Tielens A-diploma klarinet
Frederique Omloo A-diploma sax alt
Carola Grispen C-diploma klarinet
Anouk Roijakkers A-diploma klarinet

Allen van harte gefeliciteerd met jullie diploma !!

Jubilarissen 2016

Harmonie St.stephanus heeft dit jaar 5 jubilarissen in het zonnetje gezet en de gedecoreerd met de daarbij behorende LBM-speld:

Loes Meevissen 15 jaar lid
Jule Theunissen 15 jaar lid
Bas Cretskens 25 jaar lid
Hub Engels 70 jaar lid
Thom Cloosen 70 jaar lid

Alle jubilarissen, van harte gefeliciteerd !!!