Rommelmarkt 19 augustus 2018

Op zondag 19 augustus 2018 organiseert Harmonie St.Stephanus voor de 39e keer op rij haar jaarlijkse rommelmarkt op het sfeervolle Jan van Steffeswertplein. Aanvang 13.00 uur.

Dankzij de jaarlijkse rondgang (dit jaar op maandag 13 augustus 2018) en het verzamelen gedurende het jaar is deze rommelmarkt uitgegroeid tot een van de grootste en meest bezochte rommelmarkten in de regio.

Iedere laatste zaterdag van de maand tussen 11.00 en 12.00 uur (met uitzondering van augustus) kunt u (verkoopbare) spullen aanbieden bij onze container op de parkeerplaats van sportpark De Werken te Stevensweert. We verzoeken u echter beleefd geen bankstellen, fauteuils, matrassen en andere grote meubelstukken aan te bieden. Ze nemen bij opslag enorm veel ruimte in beslag en worden zelden of nooit verkocht. Om milieu-technische redenen mogen we tevens geen koelkasten, diepvriezers, beeldschermen en TV’s aannemen. We verwijzen u voor genoemde spullen naar het kringloopbedrijf of het milieupark van de gemeente Maasgouw.